5 anledningar att välja IVISKIN

IVISKIN 5 gode grunner 7

I den här artikeln kommer vi att ta upp 5 anledningar till varför våra kunder föredrar IVISKIN framför andra modeller och hårborttagningsmetoder på marknaden.

IVISKIN 5 gode grunner
Foto: Model Ranim med IVISKIN G2 IPL-hårborttagare

1. Fyra olika modeller, alla med sin egen unika charm och nya tekniska funktioner!

IVISKIN erbjuder fyra olika IPL-enheter för långvarig hårborttagning; G1, G2, G3 och G4. De har alla sin egen stilfulla design och unika egenskaper. Det är viktigt att du har flera val att välja mellan, då vi vill att du ska hitta den som passar dig och ditt användningsområde perfekt. Se vår produktkatalog för mer information om varje produkt eller kontakta vår kundtjänst via telefon eller e-post.

IVISKIN G1 IPL hårborttagare
Foto: Model Ranim med IVISKIN G1 IPL-hårborttagare

2. De enda i Sverige!

IVISKIN är den enda aktören i Sverige som erbjuder IPL-hårborttagningsanordningar med IceShield-kylningsfunktionen. Både IVISKIN G3 och G4 kommer med denna funktion som kyler huden under behandlingen och ger extra komfort. IVISKIN G3 är den kraftfullaste på marknaden med hela 900 000 ljuspulser! Perfekt för dig som vill ha en slät och silkeslen hud utan att vara rädd för att få slut på ljuspulser.

IVISKIN G4 kommer med 600 000 ljuspulser och är unik i sin pistolliknande form med ett bra och rejält handtag. G4 har även utvecklats med 9 olika ljuspulsnivåer – 4 fler än de andra modellerna på marknaden. På så sätt kan du ta reda på vilken våglängd som passar dig och din hud bäst!

IVISKIN 5 gode grunner
Foto: IVISKIN G4 IPL-hårborttagare

3. Hela 10 år av silkeslen hud!

Våra modeller kommer med tillräckligt med ljuspulser för att hålla din hud silkeslen i hela 10 år. Hos oss får du en IPL hårborttagare för priset av en behandling på en skönhetssalong. Vi har även 100 dagars öppet köp och fri frakt på alla våra produkter – testa oss idag!

IVISKIN 5 gode grunner 5
Foto: Modellerne Iselin og Jennie med IVISKIN G1 og G2 IPL-hårborttagare.

4. Bliv en del av vår familj!

Så fort du äger en IVI-produkt är du en del av vår IVIFAMILY. Som en del av IVIFAMILY får du rabatt på produkter i alla våra webbutiker, samt möjlighet att samarbeta med vårt marknadsföringsteam om du är aktiv på sociala medier.

IVISKIN 5 gode grunner 3
Foto: Model Elise med IVISKIN G2 IPL-hårborttagare

5. Vi är här för att hjälpa dig!

Vårt kundtjänstteam är grundligt utbildat i hårborttagning med IPL-apparater och vår första prioritet är att ge bra och snabb hjälp till dig som kan behöva detta. Ingen fråga är för dum! Du kan kontakta oss antingen via e-post eller telefon alla vardagar mellan 09:00 och 16:00 Klicka här för kundtjänst.

IVISKIN 5 gode grunner 4
Foto: Model Sara med IVISKIN G3 IPL-hårborttagare

Lämna ett svar