Vad är en IPL hårborttagare?

Hva er en IPL hårfjerner?

Med en IPL hårborttagare från IVISKIN får du silkeslen hud på bara några veckor! Med denna typ av teknik kan du utföra den smärtfria behandlingen på ett säkert sätt hemma. Och även till samma pris som ett salongsbesök! Ta med dig salongskänslan hem och njut av silkeslen hy med IVISKIN.

Vad är en IPL hårborttagare?

IPL står för intensivt pulserade ljus och är ljusbehandling som består av ett brett spektrum av våglängder. Detta är en smärtfri och långvarig hårborttagning som görs själv hemma. En IPL-hårborttagare från IVISKIN får hårsäckarna att sova, vilket stoppar oönskad hårväxt och ger dig slät och fin hud.

IVISKIN 1

Hur fungerar en IPL hårborttagare?

Det bruna pigmentet i vårt hår kallas melanin. Behandlingen fungerar genom att ljuspulser från IPL-anordningen absorberas av melaninet och övergår i ljusenergi. Värmen försätter sedan hårsäckarna i ett vilande tillstånd och stoppar hårväxten. På så sätt slutar hårstråna att växa och du kan slänga rakapparaten för alltid. Behandlingen passar både män och kvinnor.

IVISKIN 2

Vi har alla en individuell hårcykel som varierar från person till person. Det betyder att vissa av hårsäckarna är aktiva, medan andra är inaktiva. Därför är det viktigt att fortsätta behandlingen varje vecka för att nå alla hårsäckar. Du kommer att uppnå det fulla resultatet efter cirka 12 veckors normal användning, och redan efter den första månaden kommer du att känna en förändring.

IVISKIN

Efter bara 4 veckor kommer du att märka en skillnad som kommer att ge dig en motivationsboost att fortsätta tills du ser det fullständiga resultatet.

Ett dedikerat kundserviceteam väntar ivrigt på att hjälpa dig! Har du praktiska frågor eller har du frågor om våra produkter? Kontakta vår kundtjänst idag!

Lämna ett svar