IPL hårborttagning

Visar alla 4 resultat

IPL hårborttagning

IVISKIN G1 IPL hårborttagare

2.090,00kr

 • IVISKIN G1 IPL hårborttagare.
 • Hårborttagning med ljuspulser
 • 300 000 ljuspulser.
 • Unisex
 • Smärtfri och skonsam behandling.
 • 100% nöjdhetsgaranti, prova produkten i 100 dagar.
1–4 dagars leverans

IPL hårborttagning

IVISKIN G2 IPL hårborttagare

2.290,00kr

 • IVISKIN G2 IPL hårborttagare.
 • Hårborttagning med ljuspulser.
 • 500 000 ljuspulser.
 • Unisex
 • Smärtfri och skonsam behandling.
 • 100% nöjdhetsgaranti, prova produkten i 100 dagar.
1–4 dagars leverans

2.690,00kr

 • IVISKIN G3 IPL-hårborttagare
 • Hårborttagning med ljuspulser
 • Unik IceShield™-funktion
 • 900 000 ljuspulser
 • Unisex
 • Smärtfri och skonsam behandling
 • 100% nöjdhetsgaranti, prova produkten i 100 dagar
1–4 dagars leverans

IPL hårborttagning

IVISKIN G4 IPL hårborttagare

3.190,00kr

 • IVISKIN G4 IPL hårborttagare.
 • Hårborttagning med ljuspulser
 • Unik IceShield™-funktion.
 • 600.000 ljuspulser.
 • Unisex
 • Smärtfri och skonsam behandling.
 • 9 olika ljuspulsnivåer.
 • 100% nöjdhetsgaranti, prova produkten i 100 dagar.
1–4 dagars leverans


Iviskin IPL hårfjerner best i test 2022 iPad

IPL hårborttagning med IVISKIN

IPL-hårborttagare från IVISKIN gör det enkelt för dig att undvika veckovis rakning och dyra salongsbesök. Hos oss hittar du ett brett och stilrent urval av olika modeller inom IPL hårborttagning.

Med vår nya IVISKIN G3 IPL hårborttagare får du en IceShield™-funktion som kyler ner huden under ljuspulsbehandlingen. Med G4-modellen får du tre i ett. 1. Hårborttagare, 2. Hudföryngring och 3. Aknebehandling.

Genom att kyla huden via ljuspulsfönstret kommer hårborttagningen att upplevas som behaglig, och huden blir inte lika varm som på andra IPL-modeller. Vill du ha toppmodellerna så är det det G3 eller G4 du borde ta en närmare titt.

Vi hjelper deg å finne riktig!

Vi har olika typer av IPL-hårborttagare. De finns i olika storlekar, dimensioner och utföranden och det är inte alltid lätt att veta vilken hårborttagare som passar dig bäst.. Vår kundtjänst finns redo att hjälpa dig om du har några frågor.

Med vår nya IVISKIN G4 & G3 IPL Hair Remover kommer den med en IceShield™-funktion som kyler huden runt ljuspulsbehandlingen. IVISKIN är den enda leverantören av IceShield™ i Sverige.

Genom att kyla ned huden runt ljuspulsfönstret kommer hårborttagningen att upplevas som bekväm och huden blir inte lika varm som på andra IPL-modeller. Det är därför Iviskin är en av de mest sålda IPL i Sverige.

IPL hårfjerner best i test 2022 iviskin
IPL hårfjerner 2022 best i test

Hur man väljer rätt

Om du har bestämt dig för att köpa en IPL-hårborttagare bör du tänka på ett antal faktorer innan du bestämmer dig för vilken du ska välja. Olika faktorer du kan tänka på, innan du väljer att köpa en hårborttagare, är till exempel hur stor yta du vill ta bort hår på, och hur många styrka du vill ha.

Det är klokt att bli medveten om var på kroppen du vill ta bort hår innan du köper en hårborttagare, då de olika modellerna finns i varierande storlekar och innehåller olika funktioner, som passar bättre till antingen små eller stora ytor.

Om du är osäker och behöver hjälp med att välja finns vi alltid tillgängliga på telefon eller mail.

IPL hårfjerning best i test 2022 mobil

IPL hårborttagning med IVISKIN

IPL-hårborttagningarna från IVISKIN är gjorda för att du enkelt ska slippa rakning varje vecka och dyra salongsbesök. Här får du hela 10 år av silkeslen hud till priset av en salongsbehandling.

Spara både tid och pengar – Gör det själv hemma. 

IceShield™ - Endast i Sverige

Med vår nya IVISKIN G3 IPL hårborttagare får du en IceShield™-funktion, som kyler huden under ljuspulsbehandlingen. IVISKIN är den enda leverantören av IceShield™ i Sverige.

Genom att kyla huden via ljuspulsfönstret kommer hårborttagningen att upplevas som behaglig, och huden blir inte lika varm som på andra IPL-modeller.

Effektiv hårborttagning hemma

Iviskin kommer med dansk förpackning och en användarmanual, som visar exakt vad du ska göra för att komma igång. Det tar bara 5 minuter, från det att du får paketet, tills du är redo för din första behandling.

När du börjar med IPL tar det normalt 3 behandlingar innan du ser effekten. Du kommer att se efter varje behandling att allt färre hårstrån växer ut igen. Efter några veckor är du klar, och behöver bara underhålla en gång i månaden.

Vill du fråga något är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

IPL hårborttagning med IVISKIN

IPL-hårborttagare från IVISKIN gör det enkelt för dig att undvika veckovis rakning och dyra salongsbesök. Hos oss hittar du ett brett och stilrent urval av olika modeller inom IPL hårborttagning. Visste du att Iviskin är de enda i Sverige med Iceshield™-funktionen?

Med vår nya IVISKIN G3 IPL hårborttagare får du en IceShield™-funktion, som kyler huden under ljuspulsbehandlingen. IVISKIN är den enda leverantören av IceShield™ i Sverige.

Genom att kyla huden via ljuspulsfönstret kommer hårborttagningen att upplevas som behaglig, och huden blir inte lika varm som på andra IPL-modeller. Vill du ha toppmodellerna så är det G3 eller G4 du borde titta på.

IPL laser hårfjerner best i test banner deskop
ipl hårfjerning iviskin banner deskop

Vi hjälper dig hitta rätt!

Vi har olika typer av IPL-hårborttagare. De finns i olika storlekar, dimensioner och utföranden och det är inte alltid lätt att veta vilken hårborttagare som passar dig bäst. Vår kundtjänst finns redo att hjälpa dig om du behöver hjälp eller har några frågor.

Med vår nya IVISKIN G4 IPL hårborttagare får du en IceShield™-funktion, som kyler huden under ljuspulsbehandlingen. IVISKIN är den enda leverantören av IceShield™ i Sverige.

Genom att kyla huden via ljuspulsfönstret kommer hårborttagningen att upplevas som behaglig, och huden blir inte lika varm som på andra IPL-modeller. Vill du ha inspiration till att välja en IPL-hårborttagare, med bilder med mera? - Kolla då in vår TikTok!

Hur man väljer rätt IPL hårborttagner

Om du har bestämt dig för att köpa en IPL-hårborttagare bör du tänka på ett antal faktorer innan du bestämmer dig för vilken du ska välja. Olika faktorer du kan tänka på innan du väljer att köpa en hårborttagare är till exempel hur stor yta du vill ta bort hår på och hur många styrka du vill ha.

Det är klokt att vara medveten om var på kroppen du vill ta bort hår innan du köper en hårborttagare, då de olika modellerna finns i varierande storlekar och innehåller olika funktioner som passar bättre till antingen små eller stora ytor.

Vi finns här för att hjälpa till med allt du behöver. Kontakta oss via mail eller telefon, det kan du göra här.

Iviskin IPL hårfjerner best i test 2022