Våra märken

IVISKIN.se drivs och ägs av Tekhuset ApS, som är en e-handelskoncern med CVR-nr 42867993. Tekhuset ApS har som mål att erbjuda kvalitetsprodukter i snygga och överskådliga nätbutiker, med bra och kompletterande produktbeskrivningar, så att kunden alltid vet vad de får. Vår filosofi är att det alltid ska löna sig att sätta kunden först och vi går därför så långt vi kan för att göra alla våra kunder nöjda.

Nedan har vi skapat en översikt över våra olika varumärkesbutiker:

IVIEYES

Skärmglasögonen från IVIEYES är utvecklade för att förebygga huvudvärk/migrän och de bidrar till en förberedd sömnkvalitet genom att filtrera bort det blå ljuset från digitala skärmar. Glasögonen finns i olika utföranden och färger.

Neatsvor

Neatsvor erbjuder en robotdammsugare med unika funktioner i bästa kvalitet. I butiken hittar du allt du behöver för att tvätta och dammsuga golv. Neatsvor kom först i Tekguides robotdammsugartest.

Iviskin

IPL Hair Remover från IVISKIN är gjord för att göra det enkelt för dig att slippa rakning varje vecka och dyra salongsbesök. Hos oss hittar du ett brett och stilrent urval av olika modeller inom IPL hårborttagning.

Våra vänner

Vi lär oss och delar erfarenheter med andra nätbutiker. Det här är några av våra vänner:

Jacuzzi

Boblespa.no har på kort tid blivit en av Norges största leverantörer av uppblåsbara badtunnor och spatillbehör. I webbutiken får du allt du behöver för att koppla av efter en lång dag på jobbet eller träningen!

Sup-brett

Hydro-Force växer blixtsnabbt som leverantör av uppblåsbara SUP-brädor och tillbehör. Med bra feedback från flera hundra kunder fick vi den bekräftelse vi sökte, nämligen kajak- och surftrender.

Hagebasseng

Bestpools vision är att bli en ledande leverantör av trädgårdspooler, barnpooler och pooltillbehör. I webbutiken hittar du en pool för varje familj och allt du behöver för att behålla vattenkvaliteten!

Klimaanlegg

Klimaanlegg.no’s vision är att erbjuda luftkonditionering till alla rum i hushållet året runt. Med ett innovativt fokus på miljö, energibesparing och effektivitet har luftkonditioneringssystem blivit mycket populära!

Dusjkabinett

Dusjkabinett.no’s fokus är att erbjuda snygga duschväggar, duschkabiner och tillbehör till duschen. Med ett brett utbud och proffs i kundtjänstteamet har vi alltid rätt duschlösning för dig!